dijous, 5 de març del 2009

Amb Palestina... SOLIDARITAT!!!




La Joventut Comunista no només treballem en solitari, si no tot el contrari, com a comunistes considerem que és de vital importancia per la transformació de la societat col·laborar i treballar amb els diferents moviments social existents arreu del territori, és per aquest motiu que col·laborem amb molts d'aquests col·lectius.

Un d'ells és la Plataforma Aturem la Guerra amb qui treballem a St.Cugat del Vallès, i on hem treballat activament per realitzar una jornada de solidaritat amb Palestina aquest proper dissabte.

La jornada consistirà en un dinar popular Palestí que es realitzarà a l'Ateneu Santcugatenc. Aquest dinar té un cost de 10€, diners que s'utilitzaran per sufragar els gastos de la jornada, ja que la Plataforma Aturem la Guerra és una entitat autogestionada i evidentment sense anim de lucre.

Acte seguit, a les 17:00h es passarà el documental "Palestina, la veritat assetjada" i en acabar, farem un petit debat amb la participació dels autors del documental i on esteu -igual que al dinar- totes convidades.

Si voleu reservar els tiquets del dinar (són limitats) ho podeu fer enviant un mail a vallesoccidental@joventutcomunista.org

Us esperem a totes!!!

4 comentaris:

  1. Visca el Vallès lliure i industrial i visca la Joventut Comunista!

    Salut camarades!

    ResponElimina
  2. enhorabona pel treball fet, i pel que fareu! Visca el Vallés!

    ResponElimina
  3. Felicitats.

    Una salutació i abraçada obrera !!

    ResponElimina