dimecres, 21 d’octubre del 2009

Octubre de 2009 | Nº4 "Segona época" | www.joventutcomunista.org

(AJ-Joves d'EUiA) Alternativa Jove organitza un torneig d’escacs i un Mercat Solidari en la Festa d’EUiA
El passat 3 d'octubre al voltant d'una cinquantena de persones van participar al "1er Torneig d'escacs Alternativa Jove". L’altra activitat que va muntar AJ a la Festa de la formació va ser el Mercat Solidari on diverses entitats del món de la solidaritat van presentar els seus projectes i campanyes a tot aquell que hi estava interessat.
llegir més

El passat dijous 2 d’octubre Erasto Reyes, advocat i sindicalista que participa activament en la resistència popular i representant diplomàtic del Frente Nacional de Resistencia contra el Golpe de Estado a a Hondures, va participar com a ponent de la Xerrada-Debat sobre la situació hondurenya a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, on va posar al corrent de la crua i verdadera realitat que viu a diari el poble d’Hondures després del terrorífic cop d´estat, iniciat el passat 28 de juny
llegir més
Mural a les piscines municipals de Manlleu
Diversos joves tant d´Alternativa Jove com dels CJC-Joventut Comunista de Catalunya van realitzar un mural a les piscines municipals de Manlleu. El mural amb el lema "A cada poble Revolució" va quedar gairebé acabat a pesar de la interrupció del cos de la policia local de Manlleu.
llegir més
Marxa a Barcelona contra el cop d´estat a Hondures
El passat divendres 25 de setembre en plena festa major de Barcelona la societat catalana va tornar a dir no al cop d´estat d´Hondures i a exigir el retorn del president Manuel Zelaya.
És va realitzar una marxa pel centre de la ciutat que va cloure amb la lectura d´un manifest.
Veure video
Vídeo Brigada Dolores Ibarurri '09
Muntatge fotogràfic de la Brigada de solidaritat amb Cuba "Dolores Ibarurri" organitzada pel Moviment de Brigadistes aquest estiu.
Versió curta
Versió llarga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada