dilluns, 18 d’octubre del 2010

Valoració del PCC de la Vaga del 29 de SetembreEl Partit dels i les Comunistes de Catalunya valora positivament la Vaga General, amb una mitjana de seguiment a l’entorn del 80%, la qual cosa representa uns 2.100.000 milions d'assalariats i assalariades, segons dades dels Sindicats a Catalunya i una participació a la manifestació de Barcelona de més de 400.000 persones. Les manifestacions de Girona, Tarragona i Lleida també han tingut una important participació, de 15.000, 10.000 i 4.000 persones respectivament.

Aquest èxit ha de comportar una rectificació del govern del PSOE, que té l'obligació de negociar amb els sindicats per modificar aquesta reforma laboral, la política de retalls socials i les amenaces d'allargar l'edat de la jubilació.

L'èxit de la vaga i les manifestacions desmenteixen i deslegitimen tota la campanya en contra dels sindicats i els sindicalistes, que una vegada més han demostrat la seva dedicació i esforç solidari en contra d'unes mesures lesives als interessos de la classe treballadora.

També denuncia l'agressivitat amb què han actuat les forces policials, a Catalunya però també a Madrid, on la policia ha llançat com a mínim 7 trets a l'aire, set casquets que el Secretari de Comunicació de CCOO, Fernando Lezcano, ha mostrat a la premsa i que simbolitzen fins on ha arribat l'agressivitat contra els sindicalistes, producte de la campanya desencadenada contra les organitzacions de treballadors i treballadores, i que a Barcelona es va traduir en lesions al membre de la direcció del PCC Celestino Sánchez, agredit por un camioner.

És necessari ara administrar aquest rotund èxit, enmig de tanta agressivitat, menyspreu dels mitjans de comunicació, atacs i desqualificacions de la dreta social, política i ideològica.

El PCC felicita tota la seva militància pel treball| desenvolupat en les setmanes prèvies a la Vaga General, la seva participació activa el 29/S i anima a seguir en la línia que es va marcar al 12è CONGRÉS.

VISCA LA CLASSE TREBALLADORA
VISCA LA VAGA GENERAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada